0113 228 883  info@hmdb.nl Singelstraat 13  4461HZ Goes HISTORISCH MUSEUM DE BEVELANDEN LEZING “HET POLDERHUIS, MUSEA EN MEER”
HOME EXPOSITIE KINDEREN VERHUUR MUSEUMWINKEL GROEPEN VRIENDEN INFORMATIE

Door  de Vrienden van het Historisch Museum de Bevelanden wordt dinsdagavond 4 april 2017 na afloop van de algemene ledenvergadering in het museum aan de Singelstraat 13 te Goes een lezing georganiseerd.
Deze lezing wordt verzorgd door Mevr. Ada van Hoof en Dhr. Ivo van Beekhuizen, respectievelijk oprichtster en bedrijfsleider van Het Polderhuis te Westkapelle.

De lezing zal worden gehouden in het auditorium van het museum op dinsdag 4 april 2015, aanvang 20.30 uur.

De presentatie gaat over de geschiedenis van het Polderhuis vanaf het begin tot het heden. Daarbij wordt aandacht besteed voor drie musea, de financiële component, de culturele poot, educatie en het belang van vrijwilligers.
Voor alle aanwezigen is een goodybag beschikbaar.

Het auditorium biedt plaats aan maximaal 45 personen. Voor vrijwilligers en vrienden van het museum is de lezing gratis. Introducés en niet-leden betalen € 8,00 per persoon.

Als u de lezing wilt bijwonen, graag vooraf aanmelden bij het secretariaat van het museum; secretariaat@hmdb.nl of via telefoonnummer 0113-228883. Mocht u daarna alsnog verhinderd zijn, gaarne op de dag van lezing voor 17.00 uur afmelden om andere belangstellenden in de gelegenheid te stellen de lezing bij te wonen.


 

 Rodin.